Prevajamo v 20 jezikov

Prevajanje je področje, ki zahteva natančnost in profesionalnost. Na nas se lahko zanesete. Naši prevodi zvesto sledijo izvirnim besedilom in vam odpirajo prav vsa vrata.

Preberi več

Letna poročila

Letno poročilo je eno izmed najpomembnejših orodij, ki ga podjetja uporabljajo za poročanje poslovnih dosežkov vsem udeležencem, ki na kakršen koli način sodelujejo z organizacijo.

Preberi več

Prevajamo v 20 jezikov

Prevajanje je področje, ki zahteva natančnost in profesionalnost. Na nas se lahko zanesete. Naši prevodi zvesto sledijo izvirnim besedilom in vam odpirajo prav vsa vrata.

 

anglescina-jeziki-prevajanje  Angleški       

nemscina-jeziki-prevod   Nemški     spanscina-jeziki-prevajanje   Španski     italijanscina-jeziki-prevajanje  Italijanski 

francoscina-jeziki-prevajanje Francoski    

srbscina-jeziki-prevod  Srbski     hrvascina-jeziki-prevajanje    Hrvaški    makedonscina-jeziki-prevod  Makedonski   

bosanscina-jeziki-prevod Bosanski      

ruscina-jeziki-prevod  Ruski         ukrajinscina-jeziki-prevod  Ukrajinski  cescina-jeziki-prevajanje  Češki            

slovascina-jeziki-prevod Slovaški      

albanscina-jeziki-prevajanje  Albanski  portugalscina-jeziki-prevajanje  Portugalski  madzarscina-jeziki-prevajanje  Madžarski     

japonscina-jeziki-prevajanje Japonski    

kitajscina-jeziki-prevod Kitajski    arabscina-jeziki-prevajanje  Arabski           romunscina-jeziki-prevod  Romunski        

 

In zakaj Vam naši prevodi odpirajo prav vsa vrata?

  • Ker so naši prevajalci strokovno podkovani, kvalitetno izobraženi diplomirani profesorji, izkušeni prevajalci, tolmači.

  • Ker lektorji poskrbijo za brezhiben in razumljiv jezik in za to, da bo vsako sporočilo doseglo svoj namen.

  • Ker vam bomo prevode izročili v dogovorjenem roku.

  • Ker vam prihranimo skrb in čas.

  • Ker naši prevodi odsevajo živ, natančen in ustrezen jezik.

  • Ker vam odpirajo vrata do novih poslovnih partnerjev, do zanimivih priložnosti v tujini, občutljivih kupcev in najzahtevnejših strank.

  • Ker vam prevode nudimo po izredno ugodnih cenah.

     

ŽELIM PONUDBO 

 

 

 

Ugodne cene

th4
Vsem svojim novim naročnikom nudimo 10-odstotni popust, ki velja do konca maja 2017. Tisti, ki to še niste, ne oklevajte! Postanite naš partner in izkoristite izjemno priložnost. 

Ažurnost

th2
Ažurni smo pri izdelavi ponudbe, ki vključuje tudi svetovanje. Dogovorjenih rokov se dosledno držimo. Na to se lahko zanesete.

Prilagodljivost

th3
Upoštevamo naročnikove želje. Dosegljivi smo tudi izven delovnega časa. Nujen prevod lahko po isti ceni naročite tudi ob koncih tedna in ob praznikih.Strokovnost

th1
Ni vsak naravni govorec prevajalec. Naši prevajalci so univerzitetno izobraženi strokovnjaki, ki so se izpopolnjevali in določen čas živeli v tujem jezikovnem okolju. Besedila v slovenskem jeziku lektorirajo univerzitetni diplomirani slovenisti z večletnimi izkušnjami in z odličnim strokovnim znanjem. Besedila v tujem jeziku lektorirajo ustrezno izobraženi naravni govorci.

Ekologija

th5
Besedila obdelujemo v elektronski obliki, saj varčujemo s papirjem in dokumentov ne tiskamo po nepotrebnem. Svoje stranke skušamo prepričati, naj ravnajo podobno. Recikliramo papir in ostale odpadke ter varčujemo z energijo.

Novice

S prijavo na novičke lahko koristite 10% popusta pri naših storitvah